Hiton päänsärky! Se alkoi heti kun heräsin. Tai no, särkyhän alkoi jo eilen ja kun yöllä käväisin vessassa, pieni jomotus tuntui silloinkin. Eli taitaa olla samaa särkyä aina vaan ja sitä on jatkunut koko päivän.

Aamupäivällä turvauduin Buranaan ja se toi muutamaksi tunniksi avun, mutta sitten jyskytys alkoi uudestaan. Hetkittäin se on onneksi niin vaimeaa, että sen pystyy lähes unohtamaan, mutta välillä tuntuu kuin joku hakkaisi otsalohkon takana ja karjuisi "päästäkää mut pois täältä!"

Sain sentään hieman tehtyä pihatöitä tänään, mistä olen äärimmäisen onnellinen. Mies kun sai pahaksi onneksi tänään kolme päivää sairauslomaa, juuri kun hänen piti tarttua muutamaan kunnostusprojektiin, mitä tällä tontilla riittää. Niinpä olen tyytyväinen siihen, että edes itse sain tänään jotain valmista aikaan. Kunhan mies ei enää ole puolikuntoinen, niin minulle on luvassa varmasti paljon pojan kanssa olemista vielä miehen työpäivän jälkeenkin, niin eipä sitten ihan hirveästi riso se, etten pääse tekemään mitään omia hommiani.

Kiva myös päästä kunnostamaan pihaa vielä kun jaksaa! Ilmojen on luvattu lämpiävän jo huomisesta alkaen aika reilusti, ja jo tänään väsähdin aika nopeasti, kun aikani lykkäilin kiviä kottikärryillä pitkin pihaa sekä lapioin multaa, vaikka lämmintä oli tuskin 15 astetta. Eli jos huomenna lämpötila onkin yhtäkkiä liki 10 astetta tämänpäiväistä korkeampi, en taatusti kauaa jaksa roikkua lapionvarren jatkeena. Enkä varsinkaan siinä tapauksessa, jos tämä päänsärky aina vaan pysyy riesanani!