Kohta on taas yksi raskausviikko ohi, kuten myös juhannus. Enpä muista näin rauhallisesti juhannusta viettäneenikään kuin joskus lapsuudessa! Esikoista odottaessa oli toki myös hillitty juhannusmeininki, mutta silloin sentään sai tulla ja mennä miten lystäsi eikä vielä tarvinnut miettiä, että saako mistään lapsenvahtia...

Eilen vietin päivän ja yön miehen kanssa ihan kahdestaan mökillä. Olisi sitä varmaan päässyt kavereittenkin kanssa notkumaan, mutta minua ei oikein huvita katsella vierestä kun kaikki muut ympärillä ryyppäävät. Vaikka eipä mieskään siellä mökillä kuivin suin ollut, mutta se on vähän eri asia, harvemmin sitä kahden hengen porukassa tuntee oloaan ulkopuoliseksi, varsinkaan oman miehen seurassa :D

Tänään mökkireissun jälkeen sain taas todeta, että se aurinkovoide ei oikein tehoa laukusta käsin, vaan sitä pitäisi viitsiä ihan levittää iholleen välttääkseen palamisen. Nenänpää punottaa niin että joku voisi luulla minun sittenkin osallistuneen rauhallisen mökkeilyn sijaan kunnon ryyppäjäisiin! Lisäksi huomasin myös, että rintoja kuumottaa ihan uskomattomasti! Enkä tosiaankaan ole mökillä hillunut tissit paljaana auringossa. Tutkailin maitohinkkejä hieman tarkemmin ja sain todeta, että ei hyvänen aika, niistä todella tulee jo maitoa!!! Okei, nänneistä täytyy kyllä puristaa ihan kunnolla ja sittenkin saa aikaan vain pienen pienen pisaran, mutta joka tapauksessa, maitoa se on.

Tavallaan en ole yllättynyt, sillä edellisessäkin raskaudessa maitoa alkoi tihkua suunnilleen puolivälin paikkeilla. Tai ehkä aiemminkin, mutta puolivälin kieppeissä vasta sen huomasin, kun mies alkoi ihmetellä, miksi minun puolellani sängyssä on vaaleita läikkiä lakanalla ja aika lähellä tyynyä! Oli vähän pakko lopettaa vatsallaan nukkuminen, vaikka se - ihme kyllä- muuten olisi ollutkin vielä jonkin aikaa mahdollista.

Mutta toistaiseksi en aio luopua lempinukkuma-asennostani, sillä maitotehtaitteni tuotanto on vielä käytännössä nimellistä ;) Viime yönä nukuin osan yöstä selälläni ja heti aamulla mies valitti, että olin kuorsannut! Taidanpa tästä vähitellen hipsiä mieheni viereen nukkumaan, sillä ensi yön perästä saan taas viettää muutaman yön yksinäni, kun mies palaa kotiin. Hän tulee tänne vanhempieni luo takaisin ensi viikon perjantaina.