Taas lähtee uusi raskausviikko käyntiin mutta meininki on pysynyt aika samana, kuin viime päivinä muutenkin. Etova olo yllättää aina vaan nälkäisenä sekä juuri syöneenä ja päänsärky saattaa iskeä yhtäkkiä kuin salama kirkaalta taivaalta. Päänsäryn suhteen oli pari iisiä päivää, mutta myöhään eilen illalla se iski ihan yhtäkkiä, joskin onneksi sen verran vaimeana, että saatoin mennä rauhassa nukkumaan ilman särkylääkkeitä. Sen sijaan tänään reipas tunti sitten oli pakko heittäytyä sohvalle hetkeksi pitkäkseen viltin alle lepäilemään, kun päätä jyskytti tasaisesti joka suunnasta. Onneksi mies luki tilannetta (kerrankin) täydellisen oikein ja ilman mitään erillisiä vihjeitä tai suoranaisia kehotuksia tämä painui pojan kanssa pihalle leikkimään!

Pieni levähdystauko oli omiaan helpottamaan päänsärkyä sekä myös väsymystä - ainakin vähän. Olin eilen tapaamassa muutamaa kaveria ja tulin kotiin sen verran myöhään, että pääsin nukkumaan vasta puoliltaöin. Olimme miehen kanssa sopineet, että hän hoitaa pojan aamulla ja antaa minun nukkua vähän pidempään. No, heräsin armottomaan vessahätään juuri siihen aikaan, mihin yleensä nousen joka ikinen aamu ja tiesin jo vessaan raahustaessani, että unen päästä on enää turha yrittää saada uudestaan kiinni. Palasin sänkyyn joksikin aikaa pyörimään, kunnes nousin ylös ja manasin, että minkä takia just silloin, kun olisi tilaisuus nukkua tavallista pidempään, homma meneekin pieleen? Ja vielä, kun yöunista oli jo muutenkin nipistetty niiden alkupäästä!

Juu, mutta ei puolen tunnin sohvalla torkkuminen sentään aivan ihmeitä saanut aikaan, vaan olo on edelleenkin hieman kuin olisi puulla päähän lyöty. Monessakin mielessä siis, kun takaraivossa edelleen tykyttelee ja tajunnanvirta tuntuu hieman katkonaiselta :D Niinpä nyt ei oikein kuuppa säteile, jotta saisin tämän pidemmälti kirjoiteltua. Mutta eipä tässä nyt mitään ihmeitä ole tapahtunutkaan.

Ylihuomenna on seuraava äitiysneuvolakäynti, varmaan seuraavaksi sitten kuulumisia siltä reissulta!