Tänään sain sokerirasituskokeen tulokset sekä kävin ylimääräisessä ultraäänitutkimuksessa. Kummassakaan ei ollut mitään erityistä, vaan kaikki vaikutti ihan normaalilta! Sokerirasituskokeen tuloksista nähtiin jopa, että minulla ongelmana ei suinkaan ole liian korkea verensokeri, vaan ehkä jopa liian matala silloin, jos joudun olemaan pitkään syömättä! Mutta eipä tuo ole tässä viime aikoina ollut mikään temppu napsia välipaloja tämän tästä...

Ultrassa puolestaan nähtiin, että istukka oli odotusten mukaisesti siirtynyt kohdun kasvun myötä pois kohdunsuulta. Myös vauvasta otettiin joitain mittoja. Kuulemma oli hieman pullukka vartalonympärykseltään :D Mutta kun sikiön tämänhetkinen paino(arvio) sijoitettiin jollekin käyrälle, se ei silti ennustanut vauvasta tulevan mitään hirmumörssäriä, vaan ehkä noin nelikiloista.

Vauva ei kovin auliisti esitellyt haaroväliään, joten aivan selkeästi sukupuolta ei saatu näkyviin. "Ultratäti" kuitenkin arveli, että vauvalla näyttäisi olevan ennemmin pojan kuin tytön välineistö. Oli jotenkin hämäävää saada nyt tuollainen epämääräinen arvio sukupuolesta, kun rakenneultrassa se mukamas niin varmasti näkyi! Tai no eihän noissa nyt mikään ihan sataprosenttisen varmaa ole. No, olen jo asennoitunut siihen, että poika tulee, niin että toivottavasti näin käy :D

Ultraäänitutkimuksen jälkeen menin parturiin. Kampaajani kysäisi ensi töikseen, että "jaahas, sitä ollaan sitten pian räjähdyspisteessä?" Naurahdin, että ei sentään ihan vielä, vaikka siltä ehkä näyttääkin... Vaikka oikeastaan ei pahemmin naurattanut oikeasti, kun tämän mahan kanssa pärjääminen alkaa nyt jo olla ihan tarpeeksi hankalaa. Millainen tynnyri tästä vielä ehtiikään tulla???

Eilen hoksasin, että nythän sitä ollaan jo viimeisen raskauskolmanneksen puolella. Ja entäs sitten? No ainakin Buranan syömisestä täytyy luopua. En tokikaan sitä ole tarvinnut pitkään aikaan, mutta jos vaikka päänsärky yllättää, pitää kai kärvistellä vaan sen kanssa. Turha kai sitä muodollisuuden vuoksi on parasetamolia popsia, kun ei se mitään auta.

Mutta mutta... eipä tässä tämän ihmeempää kerrottavaa taida olla tältä päivältä! Kaikki on ihan hyvin kuten tähänkin asti!