Oho, runsas viikko vierähtänyt jo edellisestä kirjoituksesta! Viikko oli kieltämättä aika kiireinen, vähän joka päivälle oli jotain ohjelmaa. Viikonloppu vierähti taas vanhempieni luona ja jaksoin jopa käydä sienimetsällä, kahteenkin kertaan! Lonkka ja alaselkä tosin huusivat hoosiannaa metsäreippailun jälkeen, mutta sienisaalis oli sen verran hyvä, että kyllä kannatti!

Perjantaiaamuna olin sokerirasituskokeessa. Huomenna saan kokeen tulokset. Lisäksi huomenna menen ylimääräiseen ultraäänitutkimukseen, jossa tarkistetaan, vieläkö istukka on kohdunsuun päällä. Neuvolassa tädit ovat kilvan vakuutelleet, että kyllä se yleensä kohdun kasvun mukana siirtyy pois siitä kohdunsuun edestä ja välillä tekisi mieli kuitata siihen, että voi kun ei olisi, haluaisin sektion, tämä raskausaika on jo muutenkin tarpeeksi rasittavaa niin säästyisin edes siltä synnyttämisen tuskalta :P Ei, en kuvittele että sektio olisi jotenkin helppo ja kivuton kokemus. Sen sijaan, jos sektioon jostain syystä päätyisin, ottaisin asian varmaankin vastaan ihan mielenkiintoisena kokemuksena enkä pelkäisi sitä mitenkään erityisesti.

Sokerirasituskokeen tulokset sen sijaan jännittävät oikeastaan enemmän... Ruokavalioni on ollut sen verran herkkupitoista, että suorastaan hävettää. Siinä valossa en ihmettelisi, vaikka verensokeriarvot olisivatkin päin prinkkalaa... Toisaalta, jos minulla todettaisiin raskausdiabetes, se ainakin pakottaisi katsomaan, mitä suuhuni pistän, ja tämä olisi varmaankin vain hyväksi! Muuten kun olen vähän tämmöinen tunnesyömäri, ja kun olo muuten tuppaa olemaan vähän joka päivä väsynyt, kankea, hieman kivulloinen tai muuten vaan epämukava, herkuttelusta saa ainakin hetkellistä mielihyvää kaiken tympeyden keskelle.

Mutta eipä tässä oikeastaan nyt tämän enempää. Palaan asiaan huomisen perästä, kun on taas jotain ihan oikeaa kerrottavaa!