Tänään palasimme kotiin vanhempieni luota ja jännityksellä selailin kotona viikon postikasaa läpi. Odotin saapumisilmoitusta eräästä paketista ja saapumisilmoitus lopulta löytyikin postin seasta. Mutta ilmoitus olikin jostain muusta mitä odotin, nimittäin äitiyspakkauksesta! Toki olin jo vähän aikaa sitten pistänyt paperit Kelaan menemään, mutta en ollut sen kummemmin ajatellut, miten hitaasti tai nopeasti sieltä tulee mitään päätöksiä, joten en osannut yhtään odottaa äitiyspakkausta vielä.

Tottakai sitten oli pakko lähteä käymään postissa, tai samallahan käynnillä se meni, kun piti käydä reissun jälkeen hakemassa kaupasta jääkaapin täytettä, ja kun posti sijaitsee täällä kaupan yhteydessä, niin siinähän hoitui parikin asiaa kätevästi samalla! Koitin kohta kotona tutustua pakkauksen sisältöön, ja hetken sainkin tutkia sitä rauhassa, kun poika hullaantui pakkauksen suojana olleesta pahvilaatikosta ja leikki sen kanssa aikansa, mutta kun hän huomasi sen varsinaisen pakkauslaatikon ja että sen sisällä oli jos jonkunlaista vaatetta sun muuta, niin päätin siirtää pakkauksen piiloon ja tutustuin pakkauksen sisältöön miehen kanssa sitten, kun poika oli nukkumassa.

Kylläpä näytti 50-senttiset vaatekappaleet suorastaan onnettoman pieniltä, ovatko vauvat muka niin pikkuisia syntyessään? :D Minäkin, joka olen jo yhden 50 senttiä pitkän vauvan maailmaan pusertanut, kysyn tuollaisia... Ei sitä vaan siltikään enää muista, miten pieni vauva on OIKEASTI synnyttyään, etenkin kun tuo ensimmäinen "vauva" on jo yli 80-senttiä pitkä.

Huomenna taas alkaisi normaali arki, kun miehen kesälomat on tältä vuodelta lomailtuna. Kunpa nyt oma vointi olisi ihan hyvä, ja kunpa poika nukkuisi hyvin. Viime yön tämä nukkui aivan rauhassa, toissayö sen sijaan oli hiukan levoton. Pojan flunssa jäi aika lieväksi, mutta kun hetki sitten kävin laittamassa peittoa paremmin pojan päälle, kyllä sieltä sängyn pohjalta aikamoinen tuhina kuului, kun vielä nuha vaivaa.

Käypä vatsan uumenissa taas aikamoinen melske. Minusta esikoinen ei näin paljoa potkiskellut, vai ovatkohan muistikuvani siltäkin osin haalenneet???