Lähdin eilen viettämään kaverin polttareita ja kotiuduin reissulta tänään. Juhlat eivät kaikenkaikkiaankaan ollet erityisen viinanhuuruiset, mutta silti minusta tuntui aamulla siltä, kuin olisin ollut koko joukon krapulaisin!!! Päätä särki (oli särkenyt jo eilisillasta asti), suussa maistui kissanp*ska, vatsassa velloi, väsytti ja äänikin oli käheä kuin ketjupolttajalla. Lisäksi jalat olivat kipeinä polttareiden liikunnallisen osuuden ansiosta, joten tämä päivä on ollut melkoista potemista. On se nyt kumma, ettei kroppa tunnu kestävän juhlimista edes selvinpäin :D

Toki ohjelmistoon kuului mm. runsaasti kävelemistä, trampoliinilla hyppelemistä, tikanheittoa, saunontaa ja uimista, runsain mitoin hyviä ruokia ja juomia sekä nauramista aivan kippurassa, että ei kai se ihme ole, jos seuraavana päivänä on väsynyt ja hieman paikat jumissa sekä vatsassa tuntuu vauvan potkujen lisäksi muutakin möngerrystä. Menin nukkumaankin vasta klo 2 ja käytössäni ollut tyyny oli hieman liian tönkkö, joten se selittänee tämänpäiväisen päänsäryn ja niskan jäykkyyden.

Seuraavaksi olisi sitten tulossa eilisten polttareiden sankarin häät parin viikon kuluttua, minkähänlaisen olon sieltä saan seuraavaksi päiväksi??? Lisäksi jännittää, mahtuuko ylleni enää se mekko, johon olen suunnitellut pukeutuvani, ja jonka pesetyksestä pesulassa maksoin itseni kipeäksi. Täytyy varmaan juhlien lähetessä sovittaa mekkoa parin päivän välein, jotta tiedän, käykö puku parissa viikossa liian ahtaaksi, ja että ehdin tarvittaessa keksiä tilalle jonkin muun vaatteen.

Häihin on kuulemma tulossa joku muukin raskaana oleva, joka oli tuskaillut varmaan joutuvansa pukeutumaan häissä jätesäkkiin ja Crocseihin, kun mikään muu ei mene päälle :D Siinäpä pukukoodia myös meikäläiselle, jos muu ei auta, ja kieltämättä olenkin aika neuvoton, jos kaapista ei mitään sopivaa löydy! Alennusmyyntien aikaan nyt en taatusti löydä kaupoista mitään kun hyllyt ovat vain täynnä jämiä, enkä toisaalta edes haluaisi yksien juhlien takia ostaa uutta asua, joka mahdollisesti raskausajan jälkeen on käyttökelvoton, kun pallomahaa ei enää olekaan. Ja kun vaatteiden löytäminen normaalistikin on työn ja tuskan takana, niin nyt varsinkaan ei kiinnostaisi tippaakaan suunnistaa kauppoja kiertelemään hiki hatussa, kun kroppa on vielä entistäkin hankalampi tapaus saada sopimaan minkään vaatteen sisään nätisti.

 

Viikko vielä niin raskaus on, ainakin laskennallisesti, puolivälissä! Helteitäkin on ilmeisesti taas luvassa, mikä todennäköisesti tietää taas tukalaa oloa, turvonneita jalkoja ja ties mitä tympeää. Jos en muutenkaan, niin raskaana ollessa en varsinkaan jaksa käsittää, mitä ihanaa on heinäkuussa :P Minusta paras kesän osuus alkaa elokuussa, ja jos ihan tarkkoja ollaan, kesästä viis koska syksy on vuoden parasta aikaa! Niin että helteenpalvojien kiusaksi alan jo hyvissä ajoin huokailemaan, että olisipa jo syys... ja tänä vuonna taidan aloittaa ennätysaikaisin myös odottamaan joulua, sattuneesta syystä :)