Eräällä keskustelufoorumilla on käyty juttua muiden odottajien kesken, joilla siis raskaus on menossa suunnilleen samoissa kuin minullakin, että milloin se ns. leppoisa keskiraskaus oikein alkaa. Omasta puolestani voisin sanoa, että minulla se lienee alkanut jo jokin aika sitten, kun pahimmat yököttelyt jäivät pois eikä väsykään vaivaa - ainakaan siinä määrin, mitä aluksi. Päänsärkyvaihekin lakkasi, mutta ilmeisesti vain tullakseen takaisin... Viikonloppuna alkanut päänsärkyni nimittäin on kolkutellut otsalohkoani vielä tänäänkin, onneksi kuitenkin tuntuisi siltä, että ei enää niin pahasti kuin eilen.

Tällä kertaa luulen päänsäryn kuitenkin johtuvan jumittavista niskoista sekä riipivästä yskästä. Pääni on nimittäin haljeta, kun voimieni takaa köhin limaa irti kurkustani. Siitä on jo viikko jos toinenkin, kun vanhempieni luona ollessani nappasin kesäflunssan itselleni, ja kun luulin viimein nuhan helpottavan, se vaihtuikin yskään. Mutta tosiaan, tänään tuntuu jo eilistä paremmalta!

Pisti kyllä taas kerran miettimään, että kunpa nyt pysyisin kutakuinkin terveenä ihan näin vaatimattomasti toivoen vaikka koko loppuvuoden, sillä kävi aika raskaaksi puuhailla tuon esikoisen kanssa, kun päätä jyskytti ja tuntui, että röörit ovat niin tukossa että hyvä kun henki kulkee! Miten selviän pojan nostelemisista ja muusta perään juoksemisesta loppuvuodesta valtavan mahan kanssa, ja jos vielä päälle iskee joku kunnon flunssa? Pitääkö silloin miehen pyytää sairaslomaa???

 

Muuten tässä olen jo hyvän aikaa laskenut päiviä, ellen suorastaan minuutteja ensi viikon rakenneultratutkimukseen! Odotan niin innolla saavani tietää, onko meille tulossa tyttö vai poika! Ja olen muuten TODELLA pettynyt, mikäli sitä ei onnistuta tutkimuksessa näkemään. 

Meillä ei ole edes minkäänlaista "työnimeä" vauvalle, olisi ehkä helpompi omaksua joku lempinimi tulokkaalle ja tietysti myös miettiä ihan oikeaa nimeä, kun tietäisi, kumpi on tulossa. Toistaiseksi olemme puhuneet vain vauvasta, kakkospainoksesta tai numero kakkosesta. Jotenkin minusta tuntuu, että vauva olisi tällä kertaa tyttö ja mieleni tekee keksiä toinen toistaan kivempia nimiä tytölle, mutta koitan olla miettimättä enempiä, etten sitten viikon päästä ole kovin hämmentynyt, jos tulossa onkin poika :D